Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

18-03-2024

Cursos de català del CPNL (3r trimestre curs 23-24)

Potser t'agradaria compartir...

Cursos de català del CPNL (3r trimestre curs 23-24)

El CPNL (Consorci per la normalització lingüística) ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l'escolarització obligatòria a Catalunya.

Els cursos generals del CPNL estan dissenyats a partir dels programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística (SPL) de la Generalitat de Catalunya. S'ofereixen de manera presencial o en línia. L'enfocament metodològic dels cursos s'orienta a l'adquisició de la competència comunicativa i el treball per tasques. Es plantegen reptes als aprenents que han d'aconseguir amb el suport i l'acompanyament del professor.

A l’abril comença el tercer trimestre i per a les persones interessades en inscriure’s que no puguin validar un nivell i l’hagin de determinar amb una prova, l’hauran de sol·licitar abans del 20 de març.

La prova per determinar el nivell de català es pot sol·licitar telemàticament en aquest enllaç o presencialment en algun dels centres que podeu trobar en aquest enllaç. El resultat de la prova de determinació de nivell no té valor de certificació de coneixements i tampoc garanteix tenir plaça als cursos de català. 

Les dates d’inscripció per als cursos de l'A1 al C1 són:

- En torn preferent (s'adreça a les persones inscrites en un curs durant els darrers 12 mesos, sempre que no l’hagin abandonat): En línia, el dia 2 d'abril, de les 9 fins a les 20 hores, a la plataforma d’inscripció als cursos de català o presencialment, el dia 2 d'abril. 

- Inscripció en torn general (per a tothom): En línia, del dia 3 d'abril, a les 9, fins al 4 d'abril, a les 20 hores, a la plataforma d’inscripció als cursos de català o presencialment els dies 3 i 4 d'abril.

Els centres del CPNL més propers a Sant Jaume dels Domenys són l’oficina del Servei de Català del Baix Penedès (Plaça del Centre, 5, del Vendrell, tel. 977157175) i l’Oficina de Català del Vendrell (Carretera de Santa Oliva, 27-35, del Vendrell, tel. 977640015). Consulteu els horaris del centre més proper en aquest enllaç.

Podeu consultar l'oferta dels cursos del tercer trimestre del curs 2023-2024 al web del CPNL.

 

Potser t'agradaria compartir...